Демонстрация-обучение за Енвижън и Джъмпидо в Бургас

Дата на публикуване: 26.11.2013

Екипът на Нимеро има удоволствието да покани всички учители и директори от област Бургас на демонстрация-обучение на най-успешните български образователни продукти Енвижън и Джъмпидо. По време на демострацията гостите ще бъдат запознати с най-важните предимства на образователните продукти, ще почерпят идеи за това как могат да направят часовете си по-разнообразни и интерактивни и как могат да повишат мотивацията на учениците за концентрация в часовете и постигане на успехи.

Събитието ще се проведе на 4 декември (сряда) като участниците имат възможността да избират между сутрешна и следобедна демонстрация, съобразени с учебните смени. Сутрешната демонстрация ще се проведе от 09:00 до 11:00 ч., а следобедната от 14:30 до 16:30 ч. Наш любезен домакин ще бъде ОУ "Братя Миладинови" гр. Бургас със своята голяма конферентна зала, на когото сърдечно благодарим!

Вратите на събитието са широко отворени за всички желаещи гости, а участието в него е напълно безплатно!

Записване:

За записване за демонстрацията е необходимо да попълните следната кратка форма за регистрация

За въпроси можете да се свържете с Ани Доникян (0896 04 55 55; ani@nimero.com), регионален представител за област Бургас, и Ивайло Ненков(0894 36 45 50; ivailo@nimero.com), управител на Нимеро.

За Енвижън и Джъмпидо

Енвижън и Джъмпидо са изключително успешни български образователни продукти, които правят учениците активни участници в учебния процес, а ученето - по-забавно и приятно. Енвижън използва един компютър, един проектор и много мишки за всички ученици като изцяло изважда учениците от ролята на пасивни наблюдатели на часа. Джъмпидо събира в себе си набор от игри по математика за начален етап като за тяхното успешно решаване ангажира не само ума, а и цялото тяло на ученика. И Енвижън, и Джъмпидо се радват на изключителна популярност и висока оценка сред учителите, които ги използват.

Заповядайте на 4 декемрви да навлезем в магията на интересните и активни учебни часове заедно. Очакваме ви!

Добави коментар