Екипът

Кирил Русев

Кирил e нашият управител, който се грижи всичко да върви по план и според очакванията на потребителите. В началото Кирил имаше по-техническа роля, свързана с изграждането на Енвижън, но след като завърши образованието си като Мениджър в Англия, той насочи усилията си към израстване като един истински лидер на нашия екип.

Дилян Русев

Дилян е нашият главен програмист, който изгради голяма част от архитектурата на Енвижън и направи всичко възможно системата да се превърне от една хубава идея в практична и стабилна реализация. Постоянно ангажиран да изучава и прилага най-новите ИТ технологии, той се грижи за това винаги да имаме подходящо решение за всяка ситуация. Желанието му да се развива и да бъде най-добрия професионалист в областта си е изключително ценно за екипа и ни помага да вървим напред.

Основатели

Никола Косев

Макар да не си го признава често, Никола е наистина талантлив. Той ни помага да изграждаме системи с прекрасен интерфейс и следи за това, те да бъдат проектирани така, че да е гарантирано лесното и приятно им използване. Комбинирайки силните си технически умения с потенциала си да създава красиви неща, Никола е в основата на всичко, което нашите потребители виждат. Независимо дали става дума за самата система Енвижън или за нашия уеб сайт, той се е погрижил всичко да изглежда както трябва и дори по-добре.

Милена Лазарова

Без Милена и нейната способност да мотивира и организира екипа, едва ли щяхме да стигнем толкова далеч. Тя винаги е насреща в трудните моменти и е готова да намери изход и от най-заплетените ситуации. Много от вас вече я познават лично, защото тя беше човекът, който движеше комуникацията ни с потребителите, докато Кирил учеше, а сега продължава да бъде с нас.

Рая Юнакова

Това, което е нужно на всеки един екип, за да бъдат проектите му успешни, е човек като Рая – силно мотивирана, много способна, взискателна към себе си и уместно критична към другите. Раждането на идеята за Енвижън, голяма от техническото изпълнение на системата, представяне на проекта на различни форуми, организиране на обучения – Рая е основен виновник за успеха на всеки един от тези етапи. След дипломирането си като магистър по компютърни науки в Англия, в момента Рая работи за Майкрософт и успешното прилагане на иновативните ИТ технологии във всички степени на образованието в България и Обединеното кралство.