Предстоящо обучение в град Перник
Предстоящо обучение в град Перник
Дата на публикуване: 13.01.2011
Бъдете в центъра на събитията на 22 януари, в ОУ "Св. Иван Рилски", град Перник!

Нимеро ООД, със съдействието на ОУ "Св. Иван Рилски" организира поредното обучение за използване на софтуерния продукт Енвижън. Старайки се да направим обучението по възможно най-удобния за Вас начин, този път ще проведем събитието в град Перник, ОУ "Св. Иван Рилски" . Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазиранта група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас до 20 януари и да се видим на живо в Перник.

Условията за включване в обучението са стандартните - трябва предварително да сте заплатили лиценза на Енвижън, в размер на 200лв*. Плащането може да се извърши в брой или по банков път. Срещу тази такса ще получите правото да използвате софтуера в рамките на класа си за период от 1 година; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и безплатно участие в организираното обучение.

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или 089 861 71 14.

Забележки:
Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Цената от 200лв е за един клас.
Правото да използвате Енвижън ще имате само Вие и Вашият клас, за периода от момента на покупката за една календарна година.
В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част), достъп до сайт за споделяне на уроци, обучение и поддръжка.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход