Отворено обучение в град Момчилград
Отворено обучение в град Момчилград
Дата на публикуване: 13.02.2011
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на отворено обучение за използване на Енвижън на 19 февруари, в град Момчилград, хотелски комплекс MG!

Нимеро ООД, с любезното съдействие и покана на Кибар Аптула организира отворено обучение за използване на софтуерния продукт Енвижън. Стараейки се да направим обучението по възможно най-удобния за Вас начин, този път ще се срещнем в град Момчилград, хотелски комплекс MG . Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазираната група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас и да се видим на живо в Момчилград.

За включване в безплатното обучение не е необходимо да закупувате предварително Енвижън, но ако желаете можете да направите това и на място. Всички учители които дойдат с компютър ще получат и демонстрационна версия на Енвижън!

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или 089 861 71 14.

Забележки:
Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход