Майкрософт за пореден път подкрепи образователната инициатива Енвижън и вече официално подпомага обученията организирани от нашия екип.

Мишият проект се радва на все по-голяма популярност, не само от своите основни потребители, но и от лидери в областта на разработката на софтуер като Майкрософт .

Искаме да благодарим на всички, които ни гласуваха своето доверие и да изкажем специалната си признателност към Майкрософт , които ни помагат да продължим дейността си и по този начин заедно с учителите да зарадваме все повече деца.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход

Коментари

от Лидия Ганева публикуван на 21.03.2011 05:56

Чудесна новина. Месеците, в които работя с Енвижън донесоха на децата много емоции, в час са съсредоточени и активни. Надявам се през следващата учебна година да доставя тази радост и на бъдещите си първокласници. Пожелавам още успехи на младия и талантлив екип.

от Деси Миленкова публикуван на 21.03.2011 07:05

Поздравления! За мен поне Майкрософт винаги са подкрепяли полезни и интересни инициативи в образованието! Много се радвам!

от Албена Кондева публикуван на 21.03.2011 11:34

Отлична новина! Дано повече ученици да имат шанса да учат по този начин. Работя с Енвижън от началото на учебната година и тези уроци са интересни, живи, запомнящи се. Децата тръпнат в очакване кога ще е следващия .... Дано да можем да работим така и в бъдеще.

от Гюлкибар Аптула публикуван на 21.03.2011 13:49

Поздравления! Вярвахме, че това ще се случи! Нашите ученици заслужават да бъдат обучавани по-различно от бабите си!

от Svetlana Velcheva публикуван на 21.03.2011 15:56

Новината е прекрасна! Моите първокласници вече се ограмотиха, забавлявайки се и учейки с помощта на програмата.Те с радост, нетърпение и тръпнещо очакване влизат в класната стая!Дано да продължим така да се обучаваме и през следващата учебна година. Бъдете все така дръзновени и упорити!

от Геновева Йотова публикуван на 21.03.2011 17:46

С идването на пролетта пристига и тази чудесна новина. На моите първокласници Енвижън донесе много радост и невероятни емоции през тази учебна година. Приемете нашите поздрави!