1-ва Национална Конференция Енвижън
1-ва Национална Конференция Енвижън
Дата на публикуване: 07.08.2011
Измина една прекрасна година, през която Енвижън извървя своя път от проект в студентско състезание, до класните стаи на над 120 родни училища. Преминахме през много трудности и сме горди от постигнатите резултати.

За да отбележим този чудесен повод организираме образователна конференция, която ще се проведе на 9 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. На нея ще ви представим:
  • най-новите функции и модули на Енвижън
  • професионално изготвеното учебно съдържание по програмата на МОМН
  • доклади с най-добрите педагогически практики
  • нашите партньори
Всичко това нямаше да се случи без участието на едни от най-иновативните и ентусиазирани учители от цялата страна и без нашите партньори, които ни помогнаха да отворим много врати пред себе си. Искаме да ви благодарим за усилията, които положихте през изминалата учебна година и да ви поканим да присъствате на събитието и да видите първи това, което сме готови да ви представим.

Как можете да участвате?

Участие с доклад
Бихме искали да поканим всички от вас, които искат да споделят своя опит с Енвижън да го направят на самата конференция. Ако проявявате интерес да разкажете на колегите си за добрите учебни практики, които сте установили с Енвижън, моля да ни пишете на office@nimero.com до 25 август с попълнена форма за участие с доклад.

Участие като гост
Присъствието на конференцията е напълно безплатно, като ще можете да посетите всички презентации, включени в програмата. За да се запишете, моля използвайте формата за записване като гост. Точното място на събитието предстои да бъде обявено. Всички заявили своето присъствие ще получат допълнителна информация на своята е-поща.

Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход

Коментари

от Гинка Атанасова публикуван на 17.08.2011 14:49

Одобрявам инициативата да се проведе тази практическа конференция, защото новостите в образованието трябва да станат достояние на всички работещи учители.