Jumpido получава инвестиция от LAUNCHub
Jumpido получава инвестиция от LAUNCHub
Дата на публикуване: 06.06.2013
Скъпи приятели, имаме да ви съобщим една много важна новина. Както най-вероятно вече сте разбрали, имаме планове да привлечем нов ентусиаст в нашия екип, които да заема позицията управител в Нимеро. Предполагаме, че много от вас се питат какво означава това за компанията и за текущия ни екип и искаме да споделим добрите вести.Защо търсим управител?

През изминалите месеци екипът ни усилено търсеше нови възможности за развитието на Envision и Jumpido. Желанието ни да разширим компанията и да се наложим на международната образователна сцена ни доведе до заключението, че за да успеем да постигнем целите си имаме нужда от допълнителна подкрепа. И с голяма радост искаме да съобщим, че намерихме партньор в лицето на фонда за финансиране на иновативни стартиращи компании, LAUNCHub!

Като по-млад продукт, Jumpido има нужда от повече внимание и смятаме, че към момента основната част от екипа ни трябва да съсредоточи усилията си в неговото развитие. В същото време ние искаме да продължаваме да развиваме и обогатяваме Envision и да изпълняваме отговорно ангажиментите си към вас – нашите потребители и фенове. Поради тази причина търсим човек, който да поеме основната работа по Envision и това да ни позволи да отделим необходимото внимание на Jumpido.

Какво се случва с екипа?

В следващите месеци планираме Никола и Дилян да работят предимно по развитието на Jumpido. Кирил ще остане отдаден и на двата продукта и ще продължи да търси възможностите за тяхното усъвършенстване и популяризиране. Инвестицията ще ни позволи да реализираме идеите си както в Envision, така и в Jumpido, като първата стъпка ще бъде и увеличаването на екипа.

А Envision?

Envision остава основният продукт на Нимеро и ще продължава да се развива и да бъде поддържан от екипа ни. Работим усилено върху новите неща, които ще покажем на конференция през септември. Няма да разваляме изненадата, така че повече за това ще научите в началото на новата учебна година.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход

Коментари

от Йорданка Първанова публикуван на 07.06.2013 19:10

Поздравления, момчета!!! Успех!

от Венета Каменова публикуван на 07.06.2013 22:58

Браво, момчета! Гордеем се с вас и вярваме във вас! С нетърпение очакваме новостите и изненадите! Успех!

от Dochka Kyuchukova публикуван на 08.06.2013 16:18

Дерзайте, момчета! Радвам се, че и други са повярвали във вас и ще ви позволят да осъществите своите идеи!