3-та Национална конференция Енвижън
3-та Национална конференция Енвижън
Дата на публикуване: 18.07.2013
Здравейте, приятели! Щастливи сме да ви поканим на третата национална конференция на тема „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“. Тази година конференцията ще се проведе на 10 септември, а наш любезен домакин отново ще бъде Софийският университет „Св. Климент Охридски“. В Аулата на университета ще съберем важни официални гости, представители на бизнеса, науката, образованието, медиите, но най-вече всички вас, които неуморно се трудите в класните стаи и училищните кабинети всеки ден.

Конференцията се организира от Факултет по начална и предучилищна педагогика, Нимеро и с подкрепата на Майкрософт България и Джъмпидо. Във фокуса на конференцията ще бъдат както световните способи и похвати в образованието, които работят успешно, така и българските технологии, които спомагат на учебните часове директно в класната стая. Ще съсредоточим вниманието си върху Енвижън, който вече три години преобразява начина, по който протичат учебните часове в училище и е вдъхновение както за учениците, така и за техните учители.

Обещаваме ви ден, пълен с ентусиазъм и усмивки, през който ще можете да научите повече както за най-успешните образователни тенденции в света, така и за нашите бъдещи планове за обучения с Енвижън и Джъмпидо в България, ще можете да споделите училищните си преживявания и опит с колеги от цялата страна, да се включите и в уникална сесия, по време на която ще моделирате и променяте Енвижън спрямо вашите предпочитания.

Как да участвате?

Участие с презентация
Приканваме всички учители да се включат активно в конференцията като представят работата си с Енвижън през изминалата учебна година с презентация и/или постер. Ако решите да се включите с презентация, моля изпратете я на office@nimero.com до 19 август. Трите презентации, които ни впечатлят най-силно, ще бъдат представени на конференцията.

Участие с постер във форума на иновативните училища
Ако желаете да се включите във форума на иновативните училища с постер, ни уведомете на същия адрес преди 30 август и донесете постера на конференцията. Всички постери ще бъдат изложени в и около Аулата.

Участие като гост
Присъствието на конференцията е напълно безплатно, като ще можете да посетите всички презентации, включени в програмата. За да се запишете, моля използвайте формата за записване като гост. За всички присътващи сме подготвили специални подаръци.

Очакваме ви на 10 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ от 09:00 ч.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход