Обучение за Енвижън в София
Обучение за Енвижън в София
Дата на публикуване: 23.10.2014

Имаме удоволствието да поканим всички желаещи преподаватели от училища и детски градини на обучение за работа с българската образователна система Енвижън, което ще се проведе на 31 октомври от 10:00 в зала № 313 на Факултета по Начална и Предучилищна Педагогика към СУ "Св. Климент Охридски". Всички включили се ще придобият задълбочени умения за работа с Енвижън и сертификат за успешно преминато обучение.

За всички учители, които вече притежават лиценз за Енвижън, обучението ще бъде безплатно! Колегите, които все още не са закупили лиценз за Енвижън могат да се включат в обучението на цена от 30 лв., която ще бъде приспадната при евентуално последващо закупуване на Енвижън.

Записване

За да запазите своето място за обучението, трябва да попълните формата за регистрация. Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на office@nimero.com или на телефон: 0894 364 550 (Ивайло Ненков).

Местата са ограничени! Ще можем да обърнем внимание само на първите 25 от вас, които заявят желание за участие. Учителите, вече закупили Енвижън ще бъдат записвани с предимство.

Учителите, записали се за обучение, е необходимо да бъдат в зала №313 на ФНПП в 09:45!

Енвижън е българска софтуерна платформа предназначена за началното образование, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание. За да може да бъде използван софтуера, са необходими един компютър, един мултимедиен проектор и по една мишка за всеки от учениците в класа.

Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход