Енвижън – включете се
Енвижън – включете се
Дата на публикуване: 11.06.2010
Достигнахме етап, в който бихме искали Енвижън да се използва в повече училища и сега търсим най-иновативните и креативни учители, които да се включат в програмата и да станат част от екипа.
Ако желаете да се включите в програмата, попълнете краткия ни въпросник , за да ни разкажете повече за себе си и защо искате да работите с Енвижън и ни го изпратете на адрес office@nimero.com до 25 Юни. За да можем да Ви осигурим адекватна подкрепа при внедряването и използването на продукта, първоначално бихме искали да включим още 20 преподаватели, които ще изберем с помощта на Деси, Руми и Тони. На тях искаме да предложим продукта с голяма отстъпка, а именно на цена от 5лв. на дете. Заедно с Деси, Руми и Тони искаме да започнем изграждането на първоначалната база от учебно съдържание и да продължим да усъвършенстваме продукта, за да го направим колкото е възможно по-добър.
Очакваме с нетърпение да започнем да работим с Вас, така че побързайте и станете част от нашия екип!

Забележки:
  • Цената от 5лв на дете е за учениците от Вашия клас.
  • Правото да използвате Енвижън ще имате само Вие и Вашият клас, за периода от момента на покупката до края на учебната 2010/2011 година.
  • Oт Вас ще очакваме да създавате учебно съдържание и да го споделяте с колегите си. Броя на уроците предстои да бъде уточнен допълнително.
  • В цената се включва софтуера (презентационна и административна част), достъп до сайт за споделяне на уроци, обучение и поддръжка.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход