Предстоящи обучения с Енвижън
Предстоящи обучения с Енвижън
Дата на публикуване: 21.11.2010
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на обучение за използване на Енвижън. Активни учители вече се включиха в първото обучение през септември. Те се стремят да променят облика на началното образование в България и ако и вие искате това, моля, заповядайте на едно незабравимо изживяване.

Нимеро ООД, със съдействието на РИО София-град и сдружение „Начално образование“ организира 2 двудневни обучения за използване на софтуерния продукт, които ще се проведат на 4-5 и 18-19 декември, тази година в град София в 22 СОУ. Записването може да стане не по-късно от 2-ри декември и 16-ти декември, съответно за двата курса.

За да участвате трябва предварително да сте заплатили лиценза на Енвижън, в размер на 200лв*. Плащането може да се извърши в брой или по банков път. Срещу тази такса ще получите правото да използвате софтуера в рамките на класа си за период от 1 година; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и безплатно участие в организираното обучение.

За да запазите своето място се свържете с нас още днес на office@nimero.com или 089 861 71 14.

Забележки:
Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Цената от 200лв е за един клас.
Правото да използвате Енвижън ще имате само Вие и Вашият клас, за периода от момента на покупката за една календарна година.
В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част), достъп до сайт за споделяне на уроци, обучение и поддръжка.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход