Обучение с Енвижън във Варна
Обучение с Енвижън във Варна
Дата на публикуване: 12.03.2011
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на обучение за работа с българската образователна система Енвижън, коeто ще се проведе на 20 март в ДИПКУ – гр. Варна.

Обучението се организира с любезното съдействие на РИО-Варна, Майкрософт България и ДИПКУ – Варна. Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазираната група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас до 19 март и да се видим на живо в град Варна.

За включване в предстоящото обучението трябва да сe заплати лицензната такса за ползване на „Енвижън”. Пълния пакет е 200лв. на клас за период от една година, като предлагаме отстъпки при по-големи групи от едно училище. В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част; достъп до богата база от готови учебни материали; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и участие в организираното обучение.

Искаме да направим и едно специално предложение за всички, които ще присъстват на обучението – ще получите 3 допълнителни месеца до края на следвата учебна година ако се включите на предстоящия курс в град Варна.

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или 089 861 71 14.

Забележки:
Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход