Обучение с Енвижън в Димитровград
Обучение с Енвижън в Димитровград
Дата на публикуване: 03.05.2011
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на обучение за работа с българската образователна система Енвижън, което ще се проведе на 14.05.2011 г. в СОУ“Любен Каравелов“ - Димитровград. Обучението се организира с любезното съдействие на Сдружение „Начално образование" и СОУ “Любен Каравелов“.

Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазираната група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас до 12 май и да се видим на живо в Димитровград.

За включване в предстоящото обучението трябва да сe заплати лицензната такса за ползване на „Енвижън”. Цената на пълния пакет е 200лв. на клас за период от една година, като предлагаме отстъпки при по-големи групи от едно училище. В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част); достъп до богата база от готови учебни материали; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и участие в организираното обучение.

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или на телефони: 0898 617 114 (Кирил Русев) и 0886 803 499 (Йорданка Първанова)

Ако решите, можете да присъствате и безплатно на обучението. В този случай ще ви бъде инсталиран демо вариант на софтуера.

Забележки: Местата са ограничени. На обучението ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!

Тези от вас, които закупят „Енвижън“ ще бъдат записани с предимство.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход