Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на обученията за работа с българската образователна система Енвижън, които ще се проведат през юни в цяла България. Иновативни учители от повече от 100 училища вече се включиха и сега каним и вас да споделите това незабравимо изживяване.


Летните курсове ще се проведат по следния график:
За включване в някое от предстоящите обучения трябва да заплатите лицензната такса за ползване на Енвижън. Цената на пълния пакет е 200лв. на клас за период от една година, като предлагаме отстъпки при по-големи групи от едно училище. В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част); достъп до богата база от готови учебни материали; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и участие в организираното обучение.

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или на телефон 0898 617 114.

Енвижън е българска софтуерна платформа предназначена за началното образование, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание. За да може да бъде използван софтуера, са необходими един компютър, един мултимедиен проектор и по една мишка за всеки от учениците в класа.

През миналата година "Енвижън" получи официално одобрение и препоръка за използване от РИО София-град. Можете да прочетете пълния текст в писмото от инспектората.

Забележка: Местата са ограничени. На обучението ще можем да обърнем внимание само на първите 30 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход