Пилотно обучение с Енвижън в 5-12 клас
Пилотно обучение с Енвижън в 5-12 клас
Дата на публикуване: 24.06.2011
Достигнахме етап, в който бихме искали Енвижън да се използва от повече ученици и сега търсим най-иновативните и креативни учители, които да се включат в програмата и да станат част от екипа.

Пилотното обучение за учители в 5-12 клас ще се проведе на 29 юни 2011 г. в 137 СОУ „Ангел Кънчев“, София.

На пилотните учители искаме да предложим и Енвижън с голяма отстъпка, а именно на цена от 100 лева на учител за период от една година. Това осигурява правото на ползване на Енвижън, достъп до учебни материали, получаване на всички обновявания на софтуера през този период и поддръжка при възникване на проблеми и обучение.

Заедно, искаме да започнем изграждането на първоначалната база от учебно съдържание и да продължим да усъвършенстваме продукта, за да го направим колкото е възможно по-добър.
Очакваме с нетърпение да започнем да работим с Вас, така че побързайте и станете част от нашия екип!

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или на телефон 0898 617 114.

Енвижън е българска софтуерна платформа, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание. За да може да бъде използван софтуера, са необходими един компютър, един мултимедиен проектор и по една мишка за всеки от учениците в класа.

Като автори на софтуера, смятаме, че технологията „Енвиьън” ще допринесе за повишаване качеството на учебния процес и превръщането на българската образователна система в модерна, иновативна и конкурентноспособна, отговаряща на предизвикателствата на 21 век.

През миналата година Енвижън получи официално одобрение и препоръка за използване от РИО София-град. Можете да прочетете пълния текст в писмото от инспектората.

Забележки: Местата са ограничени. На обучението ще можем да обърнем внимание само на първите 25 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход

Коментари

от Мая Соколарска публикуван на 26.06.2011 12:10

Моля да ме запишете в списъка за обучението на 29 юни - Мая Соколарска от СОУ "Васил Левски" - гр. Роман, обл. Враца