На училище с усмивка: победителите
На училище с усмивка: победителите
Дата на публикуване: 15.08.2011
Титулярният вратар на Българският национален отбор по футбол, Николай Михайлов стартира нова благотворителна инициатива. Кампанията „На училище с усмивка” има за цел, да помогне на българските ученици в малките класове, като улесни техния учебен процес.

‘’Идеята ми се роди, след като получих писмо от Даниела Петрова, преподавател от Основно училище „Христо Ботев” в с. Лопян. В него тя ми разказа за желанието си, да обучава децата в своя клас с нов софтуерен продукт, който ще улесни техните уроци. Тази кампания е опит да помогна на повече деца от различни градове на България. Надявам се и други хора с възможности да се включат в тази инициатива.’’ – заяви вратарят на „Твенте”.

Кампанията „На училище с усмивка” стартира на 15 август 2011. В нея има право да участва всеки български учител, който преподава в Основно училилище, на ученици между 1 и 4 клас. Достатъчно условие е да бъде попълнена анкетната форма на личния сайт на футболиста www.niki-mihaylov.com. На 9 септември по време на Първата национална образователна конференция „Енвижън”, ще бъдат обявени двамата победители , които ще получат пълния софтуерен пакет за една календарна година.

Пакетът включва всички модули, поддръжка, обновявания, готови уроци за 1-4 клас, както и 10 безжични мишки, които ще позволят на децата безпроблемно да боравят с уроците. Внедряването на системата не само в начален, но и в прогимназиален етап на образованието е официално одобрено от Регионалния Инспекторат за Образование – София-град. Системата е оценена като интуитивна и лесна за възприемане от децата, като в същото време влияе положително на учебния процес.

Победителите

Победителите в кампанията на Ники Михайлов "На училище с усмивка" са: Диляна Любомирова Евтимова от гр. Белене и Мария Иванова от гр. Шумен. Честито! Пожелаваме ви много бъдещи успехи и забавно учене :))
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход