Енвижън в Бургас на 1 и 2 октомври
Енвижън в Бургас на 1 и 2 октомври
Дата на публикуване: 26.09.2011
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на два обучителни курса за работа с българската образователна система Енвижън, които ще се проведат на 1 и 2 октомври в ОУ “Братя Миладинови”, град Бургас.

Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазираната група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас до 30.09 и да се видим на живо в Бургас.

За включване в предстоящото обучението трябва да сe заплати лицензната такса за ползване на „Енвижън”. Цената на пълния пакет е 200лв. на клас за период от една година, като предлагаме отстъпки при по-големи групи от едно училище. В пакета се включва софтуера (презентационна и административна част); достъп до богата база от готови учебни материали; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и участие в организираното обучение.

Записване

За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или на телефон: 0898 617 114 (Кирил Русев).

Ако решите, можете да присъствате и безплатно на обучението. В този случай ще ви бъде инсталиран демо вариант на софтуера.

Забележки:
Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 25 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!

Тези от вас, които закупят Енвижън ще бъдат записани с предимство.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход