Обучение с Енвижън в Кърджали
Обучение с Енвижън в Кърджали
Дата на публикуване: 18.04.2012
Имаме удоволствието да поканим всички начални учители на обучителен курс за работа с българската образователна система Енвижън, който ще се проведе на: 21 април в СОУ "Йордан Йовков" - гр. Кърджали. Обучението се организира с любезното съдействие на РИО-Кърджали.


Можете да се включите в някое от предстоящите обучения като:
  • заплатите лицензната такса за ползване на Енвижън. Цената на пълния пакет е 199,90 лв. на учител за период от една година, като предлагаме отстъпки при по-големи групи от едно училище. В пакета се включва софтуерът (презентационна и административна част); достъп до богата база от готови учебни материали; всички обновявания за този период; поддръжка при възникване на проблеми и въпроси и участие в организираното обучение.
  • се запишете за някой от предстоящите курсове без да закупувате Енвижън, като цената на обучението е 24,90 лв. В този случай ще ви бъде инсталиран демо вариант на софтуера.

Записване

За да запазите своето място, можете да попълните формата за регистрация. За да научите повече за обучението можете да се свържете с нас на office@nimero.com или на телефон: 0898 617 114 (Кирил Русев).

Местата са ограничени. На всяко от обученията ще можем да обърнем внимание само на първите 25 от вас, които заявят желание за участие, така че не губете време – интересът е голям!

Тези от вас, които закупят Енвижън ще бъдат записани с предимство.

Енвижън е българска софтуерна платформа предназначена за началното образование, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание. За да може да бъде използван софтуера, са необходими един компютър, един мултимедиен проектор и по една мишка за всеки от учениците в класа.
Добави коментар