2-ра Национална конференция Енвижън
2-ра Национална конференция Енвижън
Дата на публикуване: 13.07.2012
Измина още една прекрасна година, през която Енвижън достигна до класните стаи на над 200 родни училища. За да отбележим този чудесен повод организираме втора национална образователна конференция, която ще се проведе на 7 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.


На нея ще ви представим:
  • най-новите функции и модули на Енвижън
  • нов проект от екипа на Нимеро
  • професионално изготвеното учебно съдържание от издателство Просвета
  • доклади с най-добрите педагогически практики от изминалата година
  • форум на иновативните училища
  • нашите партньори
Всичко това нямаше да се случи без участието на едни от най-иновативните и ентусиазирани учители от цялата страна и без нашите партньори, които ни помогнаха да отворим много врати пред себе си. Искаме да ви благодарим за усилията, които положихте през изминалата учебна година и да ви поканим да присъствате на събитието и да видите първи това, което сме готови да ви представим.

Как можете да участвате?

Участие с доклад
Бихме искали да поканим всички от вас, които искат да споделят своя опит с Енвижън да го направят на самата конференция. Ако проявявате интерес да разкажете на колегите си за добрите учебни практики, които сте установили с Енвижън, моля да ни пишете на office@nimero.com до 25 август с попълнена форма за участие с доклад.

Участие във форума на иновативните училища
Очаквайте повече информация.

Участие като гост
Присъствието на конференцията е напълно безплатно, като ще можете да посетите всички презентации, включени в програмата. За да се запишете, моля използвайте формата за записване като гост. Точното място на събитието предстои да бъде обявено. Всички заявили своето присъствие ще получат допълнителна информация на своята е-поща.

Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход

Коментари

от Svetlana Velcheva публикуван на 14.07.2012 11:31

С удоволствие отново ще бъда там. Миналата година участвах с доклад и презентация, тази година нека дадем път на новите да споделят удоволствието и удовлетворението си от постигнатото в работата при работа с магията "Енвижън". Училището ще участва във форума. Ще чакам с нетърпение новостите, които сте подготвили.