Пилотно обучение с Jumpido
Пилотно обучение с Jumpido
Дата на публикуване: 07.11.2012
Дойде и дългоочакваният момент! След месеци упорита работа, екипът ни е готов с бета версията на новия продукт на Нимеро – Jumpido! Искаме веднага да обявим първото обучение и да ви поканим да се включите в пилотната група учители, които ще започнат работа с проекта. Обучението ще се проведе на 17 ноември 2012г. от 10:00 в 137 СОУ „Ангел Кънчев“. Имаме ограничени места, така че ще можем да запишем само първите, които заявят желание. Обучението и бета версията на Jumpido ще са напълно безплатни.

Записване

За да можете да работите с Jumpido и да се включите в обучението, трябва да разполагате с:
  • Лаптоп или компютър с Windows 7;
  • Препоръчителни параметри на компютъра – минимум 2 GB RAM, едноядрен процесор на минимум 2.0 GHz или двуядрен на минимум 1.8 GHz, външна видеокарта;
  • Kinect for Windows сензор. Можете да закупите Kinect for Windows от нас. Цената е 499 лв. с ДДС. За поръчки направени до 12 ноември 2012 г., ще се постараем доставката да е на самото обучение.
  • Попълнена форма за регистрация, която може да свалите от тук.
Бета версията ще бъде валидна до 9 декември 2012г. След края на тестовия период ще можете да закупите пълната версия на Jumpido. Един лиценз за Jumpido позволява една инсталация на един компютър за неограничено време, която може да се използва от неограничен брой потребители. Софтуерът Jumpido включва учебно съдържание по математика от първи до четвърти клас. Цената на продукта е 499 лв. с ДДС. Ако заявите покупка преди 1 декември 2012 г. ще ви предложим отстъпка от 10%, т.е. крайната цена ще бъде 449 лв. с ДДС.

Пример:
Kinect for Windows сензор: 499 лв.
Jumpido: 449 лв. - можете да вземете софтуера и след обучението. Отстъпката е валидна до 1 декември 2012
Общо: 949 лв.

Тези от вас, които закупят Jumpido ще бъдат записани с предимство.

За да научите повече за пилотното обучение можете да се свържете с нас на office@nimero.com или на телефон: 0898 617 114 (Кирил Русев).

Какво е Jumpido

Jumpido е първият образователен софтуер, който използва възможностите на естествения потребителски интерфейс. Базиран е на технологията Kinect for Windows и използва движенията на тялото, за да превърне учениците в активна част от учебния процес.

Jumpido съдържа 6 образователни игри, които напълно потапят играчите в света на знанията. Софтуерът се управлява с помощта на жестове и реагира на естествените движения на играчите. Учителят избира тема, а Jumpido следи представянето на децата и динамично адаптира съдържанието на игрите. В отбори по двама учениците изпълняват различни задачи, като например да пукат балони с ръцете си, да разпределят ябълки по клоните на дървета или да отбелязват голове във футболна игра, като ритат с краката си.

Може да разгледате реакциите на децата и учителите в репортажа на БНТ - “Най-новият образователен софтуер в училище”.
На 20 септември Jumpido беше единствения български проект, демонстриран при посещението на г-жа Нели Круз, заместник-председател на ЕК и еврокомисар по цифровите технологии.
Добави коментар

Коментари

от Borqna Pavlova публикуван на 18.11.2012 22:45

Страхотно е! Поздравления! Но имам въпрос - защо нямате и ще имате ли версия на Jumpido и за детските градини?

от Borqna Pavlova публикуван на 18.11.2012 22:47

Благодаря!