На 10 септември 2013 г. се проведе третата поред национална конференция на тема "Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование". В Аулата на Софийски университет "Св. Климент Охридски" се събраха около 350 учители, директори, официални лица от Министерството на образованието и науката и Регионален инспекторат София-град, гости от цялата страна. Конференцията беше открита от зам. декана на Факултета по начална и предучилищна педагогика доц. д-р Николай Цанев.

Сред обсъжданите теми бяха най-новите възможности в Енвижън и Джъмпидо, представени от Кирил Русев, Ивайло Ненков и Никола Косев. Успешните практики в най-ефективните образователни системи в света бяха поставени на вниманието на гостите също от Ивайло Ненков, а Финландската просветна система и редица горещи теми в образованието бяха засегнати от Геновева Йотова, учител в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий", гр. Ботевград и Десислава Миленкова, учител в 137 СОУ "Ангел Кънчев", гр. София, които получиха сертификати за активното си участие. Гостите на конференцията имаха възможност да разговарят с българският учител във Финландия Пламен Димов на живо от Скандинавския полуостров и да станат активни участници в подобрението на Енвижън.

Всички презентации и доклади можете да намерите в програмата на конференцията, а на нашата Facebook страница можете да разгледате снимките от конференцията.

Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход