5-та Национална конференция Енвижън
5-та Национална конференция Енвижън
Дата на публикуване: 04.08.2015
Здравейте, приятели!

Щастливи сме отново да ви поканим на нашата ежегодна пета национална конференция на тема „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“. Заповядайте на 9 септември в Аулата на нашия любезен домакин - Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Ще съберем важни официални гости, представители на бизнеса, науката, образованието, медиите, но най-вече всички вас, които неуморно се трудите в класните стаи и училищните кабинети всеки ден.

Конференцията се организира от Факултет по начална и предучилищна педагогика, Нимеро и Джъмпидо. Ще ви изненадаме с най-новите разработки и добавки в Енвижън и ще поговорим и ще разгледаме интересни хрумвания и примери за добри практики в класната стая.

Разбира се, ще имате възможността освен да обогатите себе си и да се срещнете отново със свои колеги от цяла България и взаимно да се вдъхновите. Обещаваме ви едно вълнуващо събитие и страхотно преживяване!

Как да участвате?

Присъствието на конференцията е напълно безплатно, като ще можете да посетите всички презентации, включени в програмата. За да се запишете, моля използвайте формата за записване като гост. За всички присътващи сме подготвили специални подаръци.

Очакваме ви на 9 септември в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ от 09:00 ч.
Добави коментар

Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход