Пилотна програма с "Envision Play"
Пилотна програма с "Envision Play"
Дата на публикуване: 13.02.2018

На един от най-българските празници Envision отново променя класните стаи. След месеци упорита работа, екипът ни е готов с пилотната версия на Envision Play! Станете част това невероятно приключение и споделете с нас вълнението на празника!

Какво е Envision Play?

Българска облачна платформа за работа със смарт устройства, която активизира учениците и повишава качеството на знанията и уменията им. Стимулира познавателните интереси у децата и създава положителна мотивация към ученето.

Кога?

Обучението ще се проведе на 3 март 2018г. от 10:30 във ФНПП към Софийски университет . Имаме ограничени места, така че ще можем да запишем само първите 30 от Вас, които заявят желание.

Всеки преминал пилотното обучение ще получи лиценз за Envision Play за една календарна година. Нашето желание е да работим тясно с новаторите, които да проведат група от собствени уроци и да видим през техния поглед и тяхната класна стая приключението Envision Play. Ще се радваме да продължим съвместната работа с тези от вас, които имат желание да се включат към нашия екип.

В пилотната група се допускат по един представител от образователна институция.
Цената на обучението е 50.00 лв. с ДДС.

Какво е необходимо, за да се включите в лимитираната пилотна група?

  • Да имате възможност за интернет в класната стая;
  • Поне половината ученици от класа да разполагат с таблети и/или смартфони;
  • Да направите своята регистрация тук. Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на office@nimero.com или на телефон: 0894 364 550 (Румен Бакалов).

  • Ще се радваме да прекараме деня с Вас – най-иновативните и дейни учители на България, които са готови за нови предизвикателства и често търсят по нещичко различно, което да покажат на своите ученици. Хора, които не се страхуват да правят грешки, а напротив - приемат ги с усмивка и се учат от тях.

    Очакват ви и изненади! И не забравяйте – носете със себе си много усмивки!

    Добави коментар

    Трябва да велезете в профила си, за да добавите коментар. Вход